woensdag 14 augustus 2019

Tandartspraktijk TP Floriande

TP Floriande is een tandartspraktijk die patiƫnten helpt met het behouden van gezonde tanden en kiezen. Daarbij kan TP Floriande zeer uiteenlopende diensten leveren. Men kan denken aan algemene controlerende behandelingen waarbij er vooral wordt gelet op de huidige staat van het gebit en of er wel goed wordt gepoetst en juist wordt gegeten.
Er kan een spoeddienst ingeschakeld worden bij acute zaken en zo kunnen er in onze kaakkliniek beschadigingen aan het kaakbeen worden verholpen. Laat het werk over aan onze tandartsenpraktijk en diens tandartsen en assistentes en men zorgt dat de conditie van mond en kies goed blijft. Wil men een mooie lach met echte tanden blijven behouden dan kan men bij TP Floriande terecht.

Maak gebruik van spoeddiensten

Indien er een ongeluk is gebeurd en de mond is beschadigd kan men bij TP Floriande hulp ontvangen van een chirurg die gespecialiseerd is in het uitvoeren van ingrepen aan de mond en het kaakbot. Hierdoor kan men schade aan het aangezicht beperken en zodoende zorgen voor de gewenste genezing met minimale consequenties. Tandartspraktijk Floriande levert de diensten met spoed niet alleen tijdens werktijden, maar ook daarbuiten. Zodoende kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor een snelle operatie. Voor meer informatie over tandbehandelingen met spoed uit laten voeren kan men de website van TP Floriande bekijken. Ga daarom naar onze kaakchirurgen en tandartsen.

Afspraak bij de tandarts maken

Men kan direct een afspraak met een tandarts maken wanneer men naar TP Floriande gaat. Daar kan men alle diensten ontvangen die nodig zijn om te zorgen dat men een gezond gebit behoudt. Laat een controle doen en kom erachter of je goed poetst of dat er misschien gaatjes zijn ontstaan. Ga daarom naar onze professionele tandartspraktijk voor handige diensten en schrijf je in bij TP Floriande voor je eerste afspraak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten