dinsdag 16 juli 2019

Zo krijgt u witte tanden bij Rotterdams Tandheelkundig Centrum

Witte tanden zijn hip! Tegenwoordig zien we een toename in het aantal mensen dat hun tanden laten bleken om een mooie stralende glimlach te verwezenlijken. Omdat u beter uw witte tanden kunt behouden dan dat u honderden euro’s uitgeeft aan het bleken van de tanden geven wij in dit artikel een aantal tips om uw tanden stralend wit te houden. Heeft u problemen met uw gebit? Dan kunt u terecht bij Het Rotterdams Tandheelkundig Centrum. Op https://www.rotterdamstandheelkundigcentrum.nl/ kunt u eenvoudig in contact komen met een van de specialisten van deze tandartspraktijk. Deze tandartspraktijk helpt u met algemene- en esthetische vraagstukken omtrent de tandheelkunde.

Poets goed!

Dit lijkt misschien een open deur maar bij veel mensen gaat het poetsen toch niet helemaal goed. De tanden worden wel twee minuten lang gepoetst maar hierbij is te weinig aandacht voor de poetstechniek. Het is namelijk belangrijk om elke tand individuele aandacht te schenken. Maak hierbij een cirkelvormige beweging. Als u moeite heeft om een consistente techniek te gebruiken bij het poetsen kunt u een elektrische tandenborstel overwegen. Deze zal ervoor zorgen dat u altijd poetst met een cirkelvormige beweging. Poets de tanden trouwens niet direct na een maaltijd. Door het zuur dat wordt gecreƫerd door bacteriƫn in uw mond zal het tandglazuur namelijk tijdelijk zijn aangetast.

Consumeer de juiste producten

De goederen die u elke dag consumeert zullen een grote invloed hebben op de kleur van uw tanden. Zo bevatten sommige producten namelijk natuurlijke kleurstoffen. Denk aan rode wijn, thee en koffie. Deze dranken bevatten namelijk het stofje tannine. Ook snoepgoed en chocola bevat in veel gevallen kleurstoffen in synthetische vorm. Dit zorgt er naast de suikers in deze producten voor dat uw tanden zullen verkleuren. Wat veel mensen niet weten is dat u de kleurstoffen ook vindt in medicijnen. In bijvoorbeeld antibiotica zitten synthetische kleurstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten