dinsdag 18 juni 2019

Dental Center Fitgebit en wat u moet weten over het trekken van de verstandskies

Heeft u last van uw verstandskies? Er is een grote kans dat u de verstandkies moet laten trekken. Dit doet u met een gerust hart bij Dental Center Fitgebit. U komt eenvoudig in contact met een van de specialisten op https://dentalcenterfitgebit.nl/ . Bij deze praktijk maakt men gebruik van de nieuwste methoden en technieken op het gebieden van mondheelkunde. Zodoende krijgt u een behandeling die zo min mogelijk pijn doet. In dit artikel bespreken we een aantal weetjes over het trekken van de verstandskies.

Waarom moet de verstandskies getrokken worden?

In veel gevallen komt de verstandskies door tussen het 17e en 25e levensjaar. Als u voelt dat de kies door wil komen is het altijd verstandig om een bezoekje aan de tandarts te brengen. Het is namelijk zo dat het in sommige zelfs nodig is om de kies te trekken als u helemaal geen last heeft van de verstandskies. Overleg daarom altijd de opties met uw tandarts.

Last van de verstandskies?

Als u echt last krijgt van de verstandskies, moet deze vaak verwijderd worden uit het gebit. Door middel van röntgenfoto’s kan de tandarts vaak zien of de verstandskies problemen gaat opleveren. De kies levert vaak problemen op omdat deze ver achterin het gebit ligt. Hierdoor is deze kies lastig schoon te maken. Daarnaast komt deze kies vaak scheef door en gaat hij tegen de andere tanden in het gebit aandrukken. Een verstandskies kan ook half doorkomen, hierdoor valt er een stuk tandvlees over de tand heen. Dit zorgt voor een bron van infecties. Een infectie is erg gevaarlijk. Dit kan in sommige gevallen namelijk uitbreiden naar de kaak.

Laten behandelen

Het behandelen van de verstandskies is vaak nodig. Hiervoor kunt u terecht bij Dental Center Fitgebit. Deze tandartspraktijk hoeft u niet eeuwig op de wachtlijst te staan alvorens u wordt geholpen. Dit zal u in de lange termijn veel pijntjes besparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten